Vuosijuhlakuulumiset

Julkaistu: 03.07.2019 Julkaisija: Anu Mäkinen

Lauantaina 27.4. vietettiin USBEK ry:n 25. vuosijuhlaa Helsingissä Kilta-salissa. Osallistujia vuosijuhlassa oli nelisen kymmentä, joista neljäsosa oli hallituksen erikseen vieraakseen kutsumia. Kutsuvieraiden joukossa olivat kaikki kerhomme edelliset puheenjohtajat, sekä vuosien varrella nimetyt kunniajäsenet. Lähes kaikki pääsivät onneksi paikalle, ja olikin hauskaa käydä keskusteluja kerhon historiasta illan aikana.

Juhlapuheenpitäjä Iiro Parviainen

Tilaisuuden avasi nykyinen puheenjohtaja Katja Karjalainen. Juhlapuheen sen sijaan piti kerhon ensimmäinen puheenjohtaja Iiro Parviainen. Myös Salibandyliitto muisti neljännesvuosisadan ikään päässyttä kerhoamme, kun Mika Saastamoinen luovutti hienon lasisen pystin puheenjohtajan haltuun.

Puheenjohtaja Katja Karjalainen ja Mika Saastamoinen

Vuosijuhlassa aloitettiin myös uusi perinne. Hallitus päätti lisätä kerhon palkitsemisperinteisiin uuden kategorian: Kultaisen ansiomerkin. Tämän tunnustuksen voi saada henkilö, joka on joko kerhon tai liiton piirissä toimien ajanut alueemme erotuomareiden asiaa tai tehnyt jotain merkittävää erotuomareiden eteen. Ensimmäiset yhdeksän ansiomerkkiä luovutettiin yhdistyksen edellisille puheenjohtajille (Marko Kapiainen on jo aiemmin nimetty kunniajäseneksi, joten hänelle ei tätä ansiomerkkiä voitu enää erikseen myöntää). Tämän lisäksi ansiomerkit annettiin liiton entiselle erotuomaripäällikölle ja yhdelle kerhomme perustajajäsenistä Jukka Parviaiselle sekä pitkäaikaiselle kerhoaktiiville Andy Kyrolle.

Puheenjohtajia vuosien varrelta.

Kultaiset ansiomerkit:

1. Iiro Parviainen

2. Esa King

3. Leo Sassi

4. Jyrki Oksman

5. Veli Halonen

6. Nina Salmela

7. Marko Kääriäinen

8. Anu Mäkinen

9. Janne Sjögren

10. Jukka Parviainen

11. Andy Kyro

Vuosijuhlan kuvat löytyvät jäsensivujemme galleriasta. Kutsuvieraille lähetetään erilliset ohjeet sähköpostitse, jolla kuvia pääsee katselemaan.

Kiitos kaikille osallistujille ja onnittelijoille! Viiden vuoden päästä juhlimme sitten 30. vuosijuhlaa.

Uutisen kuvat: Jonna Koskinen