Liittyminen kerhon jäseneksi

USBEK:sta sanottua:

Varsinainen jäsen

Jos haluat liittyä erotuomarikerhomme varsinaiseksi jäseneksi: täytä hakemus TÄÄLLÄ. Hakemuksen täyttämisen jälkeen saat jäsenvastaavaltamme sähköpostiisi maksuohjeet jäsenmaksun maksamista varten.

Alle 15 -vuotias täyttää huoltajansa kanssa tämän lomakkeen ja lähettää sen jasenrekisteri@usbek.fi -osoitteeseen huoltajan sähköpostiosoitteesta.

Jäseneksi sinut hyväksytään sen jälkeen kun olet suorittanut jäsenmaksusi.

Yhdistyksen jäsenmaksu on 35 euroa; alaikäisiltä, mutta yli 15 vuotialita 20 euroa, alle 15 vuotiaat saavat liittyä jäseneksi maksutta. Jäsenmaksu maksetaan vuosittain.

Huom! Mikäli liityt jäseneksi toimitsijatehtävien tekoa varten, laita viestiä myös asettelija(at)usbek.fi -osoitteeseen, jotta kerhoasettelija tietää tarjota keikkoja myös sinulle.

Miksi liittyä jäseneksi?

USBEK tarjoaa jäsenilleen:

  • Harjoituspelejä tuomaroitavaksi kerhoasettelijoilta (sekä yksittäisiä, että turnauksia) painottuen arki-iltoihin, sarjakauden alkuun ja loppuun sekä joulutauolle
  • Toimitsijakeikkoja
  • Virkistystoimintaa vuoden aikana, kuten pikkujoulut ja valtakunnallinen erotuomarikerhojen välinen salibandyturnaus SBETSBSM
  • Koulutuksellisia tapahtumia, esim. USBEKmiitit
  • Edunvalvonta-apua
  • Mahdollisuuden hakea tukea erotuomarivaihtoihin
  • Mahdollisuuden hankkia USBEK -varusteita (tuulipuku, tuomarikassi ym.)
  • Uusi jäsen saa lisäksi nopean liittymisen etuna 10 euron arvoisen liittymislahjan

Kannatusjäseneksi

Jos et ole USBEK:n alueella toimiva aktiivierotuomari tai toimitsija, voit liittyä kerhomme kannatusjäseneksi 23 euron vuosimaksulla.

Liittyminen tapahtuu tämän lomakkeen kautta. Saat laskun sähköpostiisi hakemuksen käsittelyn jälkeen. Jäseneksi hyväksyminen tapahtuu maksun suorittamisen jälkeen.

Kannatusjäsenellä on läsnäolo-oikeus kerhon tapahtumissa, sekä pääsy keskustelufoorumille ja kerhon omaan Facebook- ryhmään. Jos olet samalla toisen erotuomarikerhon jäsen, voit saada otteluita alueellamme järjestettävissä turnauksista. Ilmaise kiinnostuksesi kerhoasettelijoille.