Mitä annetaan? - Alueen johtoryhmän ja USBEK:n verkkokoulutus rangaistussääntöihin liittyen

Julkaistu: 27.01.2021 Julkaisija: Anu Mäkinen

Etelä-Suomen alueen johtoryhmä ja Uudenmaan Salibandyerotuomarikerho järjestävät yhteistyössä salibandyerotuomareille tarkoitetun verkkokoulutuksen, jossa käsitellään rangaistussääntöjä.

Koulutus järjestetään 8.4. klo 18-20 Salibandyliiton Zoom -alustalla. Tähän ilmoittaudutaan Suomisport- palvelun kautta. Mukaan mahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä 80 henkilöä, koulutus on valtakunnallinen. Mukaan voit ilmoittautua jos olet USBEK:n jäsen tai erotuomarilisenssin omaava henkilö. HUOM! Edellisen yrityksen ilmoittautumiset eivät ole voimassa, vaan vaaditaan uusi ilmoittautuminen.

Kouluttajina toimivat sääntötyöskentelyissä vuosien varrella aktiivisessa roolissa olleet entiset liigaerotuomarit Rainer Ehro ja Pasi Kylmämaa.

Raikka toteaa koulutuksesta: "Perusasioiden äärellä liikutaan. Millaisella sääntökohdalla mitäkin rikettä lähestytään? Tärkeää on kuitenkin muistaa, että "kauneus on katsojan silmässä" - siis hänen tulkinnassaan näkemästä."

Koulutus on vuorovaikutuksellinen ja ohjelmassa on mm. videoiden katsomista, eli koulutukseen osallistuaksesi sinulla pitää olla tietokone mikrofonilla. Zoom ei vaadi erillisen ohjelmiston lataamista, vaan mukaan pääsee liittymään myöhemmin lähetettävän sähköpostikutsun linkin kautta. Osallistujien tulee liittyä alustalle kymmenen minuuttia ennen koulutuksen alkua tekniikan toimimisen testaamiseksi.

Kuva: Hannu Tuominen