Lähes kymmenen kysymystä: Joel Kupari

Julkaistu: 06.04.2020 Julkaisija: Anu Mäkinen

Kuva: Arena Center

Vaikka salibandy onkin koronaviruksen vuoksi tauolla, niin emme ole silti kadonneet minnekään. Tällä kertaa erotuomariesittelyssämme lähes kymmeneen kysymykseen pääsi vastaamaan Joel Kupari. Hän on aloittanut erotuomariuransa 2016 ja tällä hetkellä tuomaroi mm. miesten kolmatta divisionaa ja PC2 SM-sarjaa. Joelin on voinut pongata myös jo monena vuonna osana kerhomme SBETSBSM -delegaatiota.

1. Salibandyerotuomariurani alkoi…
12.11.2016 kahdella E1-poikien pelillä Myllypurossa Hiekkarannan Petrin kanssa

2. Erotuomaroinnissa parasta on…
Näkee tätä lajia ihan uudesta näkökulmasta, kehittää itseä myös kentän ulkopuolella tapahtuvissa tilanteissa, ja etenkin mahtava erotuomariyhteisö!

3. Minusta tekee hyvän erotuomarin…
Jaa-a :D En kauheesti välitä jos pelaajat kitisee :D Ja toki kova halu oppia ja hyvät mentorit ollu ja yhteisö tukenut todella paljon kehitystäni!

4. Salibandykentiltä mieleeni on jäänyt tilanne, jossa…
Peleistä ehkä tottakai eka peli silloin marraskuussa 2016 ja nyt viime syksynä ensimmäinen yksittäinen peli! (PC1D BBU-Tusby/Panthers) mutta itse tilanteena ehkä se, kun olin Raikan kanssa viheltämässä M6D peliä jossa pelasi USBEK:n joukkue, ja jouduimme antamaan heille punaisen sillä he olivat unohtaneet merkitä maalintekijän (kyllä, USBEK teki maalin!) pöytäkirjaan.

5. Erotuomarius on harrastuksena…
Mukavaa! Pääsee haastamaan itseään ja kun pelaajana huomasi ajat sitten että juna huipulle on mennyt ajat sitten ja lisäksi seisoin vielä väärällä asemalla, on tässä vielä mahdollisuus menestyä ja into siihen on kova! Toki lukio- ja armeija-aikana ei taskurahastakaan ollut haittaa!

6. Suosikkiurheilujoukkueeni on…
Kyllä se on Helsingin IFK ja Juventus! Yleensä nämä joukkueet ovat joko tai joukkueita ja veikkaan että moni ei ole samaa mieltä!

7. Salibandykenttien ulkopuolella minä…
Jaa-a, bussikuski, poika, veli, ja joku päivä ilmailualalla töissä! Eipä sitä kerkiä vapaa-aikaa hirveästi viettämään muualla kuin salibandyhalleilla!

8. USBEK:a voi kuvailla sanoilla (kolme sanaa)…
Tuomariperhe, Yhteisöllisyys ja SBETSBSM!

9. Jos USBEK olisi laulu, niin se olisi…
Pienellä huumorilla :D MULKVIST - EROTUOMARI https://www.youtube.com/watch?v=nz7uVURmYNQ