Kutsu USBEK ry:n sääntömääräiseen vuosikokoukseen

Julkaistu: 20.04.2021 Julkaisija: Anu Mäkinen

Uudenmaan Salibandyerotuomarikerhon vuosikokous pidetään perjantaina 28.5.2021 alkaen klo 18:00.

Vuosikokous järjestetään hybridikokouksena niin, että voit osallistua kokoukseen joko livenä saunatila Lemmenhotellissa Lauttasaaressa (osoite: Itälahdenkatu 18 D) tai verkossa Teamsin kautta. Vuosikokoukseen ilmoittaudutaan etukäteen tämän lomakkeen kautta. Lisätiedot kokouksesta ja siellä käytettävästä sähköisestä äänestyksestä lähetetään Teams osallistujaksi ilmoittautuneille etukäteen. HUOM! Mikäli ilmoittaudut vasta vuosikokouspäivänä, ole yhteydessä suoraan Anuun tiedotus@usbek.net / 044 0346083.

Kokoustila mahdollistaa hyvin turvavälien pitämisen kokouksen aikana ja osallistujien suositellaan ottavan omat kasvomaskit mukaan.

Kokouksessa käsitellään säännöissä määritellyt asiat sekä ehdotus USBEK:n tavoiteohjelmaksi seuraavalle toimintakaudelle.
USBEK:n kokouksessa valitaan jälleen kerholle uusi puheenjohtaja ja muu hallitus. Katso tästä videosta, miksi sinun kannattaa hakea mukaan!

Vuosikokousasiakirjat ilmestyvät viimeistään viikolla 19 sivuston Dokumentit -kansioon jäsenten luettavaksi (vaatii sisäänkirjautumisen).

Live-vuosikokouksen jälkeen on ohjelmassa kauden epäviralliset päättäjäiset aiempien tapaan samassa tilassa. Luvassa on saunomista ja yhdessä oloa. Tarjolla on perinteisesti kokouspitsat. Muutoin OPM. Ota myös oma pyyhe mukaan.

Tervetuloa jokainen USBEK:n jäsen paikalle!

Kokous kutsuttu koolle 12.4.2021 Helsingissä

Uudenmaan Salibandyerotuomarikerho, hallitus