Kutsu sääntömääräiseen vuosikokoukseen

Julkaistu: 13.08.2018 Julkaisija: Anu Mäkinen

Uudenmaan Salibandyerotuomarikerhon vuosikokous pidetään keskiviikkona 9.5.2018 alkaen klo 18:00. Vuosikokous järjestetään Krog Madamen tilaussaunassa osoitteessa Lapinlahdenkatu 3, Helsinki. (Sisäänkäynti Malminrinne 1B, ovisummerissa lukee "Sauna" tms. Hissillä niin ylös kuin pääsee ja sitten vielä pari kerrosta rappusia tilaussaunaan) Kokouksessa käsitellään säännöissä määritellyt asiat sekä ehdotus USBEK:n tavoiteohjelmaksi seuraavalle toimintakaudelle.

Vuosikokousasiakirjat ilmestyvät viimeistään viikolla 18 sivuston Dokumentit -kansioon jäsenten luettavaksi (vaatii sisäänkirjautumisen). Dokumenteista toivotaan aktiivista keskustelua foorumilla ennen vuosikokousta, jotta kokouksessa siihen ei menisi enemmän aikaa kun tarpeen on.

Vuosikokouksen jälkeen on ohjelmassa kauden epäviralliset päättäjäiset aiempien tapaan samassa tilassa. Luvassa on saunomista ja yhdessä oloa. Tarjolla on jokunen juoma ja pientä naposteltavaa. Muutoin OPM.

Suomen MM-lätkäottelu näkyy televisiosta tilassa klo 21:15 alkaen.

Tervetuloa jokainen USBEK:n jäsen paikalle!

Jos haluat osallistua vain epäviralliseen päätösosuuteen, onnistuu sekin 10e osallistumismaksulla. Maksu maksetaan paikan päällä Mobilepaylla (tai pankkikortilla, jos uusi kortinlukija on saapunut paikalle ajoissa)

Kokous kutsuttu koolle 10.4.2018 Helsingissä

Uudenmaan Salibandyerotuomarikerho, hallitus