Koronavirustiedote

Julkaistu: 13.03.2020 Julkaisija: Anu Mäkinen

Suomen Salibandyliitto ilmoitti 12.3., että sen alaiset sarjat pysähtyvät koronavirus COVID-19:n vuoksi perjantaista 13.3. alkaen. Tiedote tästä: https://salibandy.fi/uutiset/huippu-urheilu-uutiset/salibandyliiton-sarjat-pysahtyvat-koronaviruksen-vuoksi/ Erotuomaripalkkioiden laskutuksesta on erilliset tiedotteet sbet.fi -palvelussa. Salibandyliiton kaikki korona-aiheiset tiedotteet löytyvät täältä: https://salibandy.fi/salibandy-info/salibandyliiton-tiedonannot-koronavirustilanteeseen-liittyen/.

Yhteistyökumppanimme Arena Center tiedottaa etusivullaan, että se seuraa tilannetta jatkuvasti ja toimii THL:n määräysten mukaisesti. Tämän hetkisen tiedon mukaan sarjat menevät toistaiseksi tauolle ja niiden jatkamista pohditaan tilanteen selkeydyttyä. Huhti- ja toukokuun isot turnaukset on peruttu, mutta korvaavien turnausten järjestämistä toisena ajankohtana selvitetään.

Erotuomareiden SBETSBSM -turnaus päätettiin perua keväältä 2020. Kisat järjestetään Lahdessa toukokuussa 2021.

USBEK ry:n sääntömääräinen vuosikokous tullaan siirtämään toukokuulta elokuulle. Uusi kokouspäivä on 7.8.

Kesän USBEK-risteily on vielä normaalisti suunnitelmissa, joten siihen voi ilmoittautua huoleti. Tiedotamme mahdollisista päivämäärämuutoksista tai peruutuksista erikseen.