Kauden 22-23 ensimmäinen USBEKmiitti 27.10.

Julkaistu: 10.10.2022 Julkaisija: Jim Pohjansaro

Tervetuloa kauden 2022-23 ensimmäiseen USBEKmiittiin!

USBEKmiitti on kerhon järjestämä jäsenilleen tarkoitettu koulutus- ja sparrailutilaisuus, jossa syvennytään teemakohtaisesti yhden tai kahden aihealueen syövereihin. Tilaisuuden kesto on noin 1,5h ja yleisesti ottaen järjestetään Teams-alustalla, mutta tapauskohtaisesti myös live-tapahtumat ovat mahdollisia.

Kauden ensimmäinen USBEKmiitti järjestetään 27.10.2022 klo 19.00-20.30 ja on tutustumistarjouksena avoin kaikille halukkaille Etelä-Suomen alueen tuomareille, olit sitten kerhon jäsen tai et. Ilmoittautuminen onnistuu alla olevasta linkistä 26.10. mennessä ja lähempänä ajankohtaa saat sähköpostiisi Teams-kutsun, jonka kautta pääset osallistumaan tilaisuuteen.

Linkki ilmoittautumiseen (Teamskutsun jakamista varten)

Ensimmäisen miitin aiheena on ”Mitä annetaan: uudet rangaistusmääräykset” ja alustajana toimivat USBEKin Koulutusvaliokunnan edustajat Rainer Ehro, Jenni Keisu ja Mika Laakso. Miitissä syvennytään uudistuneisiin termeihin ja syykoodeihin sekä keskustelemalla että videoesimerkein.

Haluatko vaikuttaa seuraavan USBEKmiitin aiheeseen? Toiveaiheen voit jättää alla olevan linkin kyselyyn, ja pääset vaikuttamaan! Koulutusvaliokunta ottaa toiveet huomioon.

Linkki toiveaiheiden kyselyyn

Olethan mukana ja vinkkaa koulutuksesta myös kavereillesi!