Vinkit sivuille kirjautumisen avuksi

Julkaistu: 05.09.2019 Julkaisija: Anu Mäkinen

Jotta pääset kirjautumaan sisälle sivuston jäsenistölle tarkoitettuun osioon valitse valikosta "Oma sivu" ja tilaa uusi salasana. Tunnuksena toimii jäsenrekisterissä oleva sähköpostiosoite (eli se, johon olet saanut Puusilmä -tiedotteen). Salasanan vaihtolinkki ja linkissä kysyttävä turvakoodi tulevat sähköpostiisi. Muista katsoa myös roskapostikansiosi. Mikäli salasanan vaihtoviestiä ei näy parin kokeilun jälkeen, ole yhteydessä jasenvastaava Miklokseen jasenrekisteri(at)usbek.net, joka tarkistaa että jäsentiedoissa on sinulta oikea sähköpostiosoite.

Mikäli selaimellasi on tallennettuna vanhat sisäänkirjautumistiedot (näkyvät kirjautumissivulla) niin juuri ennen kuin tilaat salasanan vaihtolinkin, pyyhi ne kohdat tilauslomakkeesta tyhjäksi. Linkkitilaus ei lähde liikkeelle, jos salasana- tai tunnuskohdassa on jotain tekstiä.

Sisäänkirjautumisen jälkeen tarkista, että omat yhteystietosi ovat kunnossa valitsemalla valikosta "Oma sivu". Jos niissä on korjattavaa, tee muutospäivitys, jonka jäsenvastaava hyväksyy jälkikäteen.

HUOM! Kannatusjäsenien tunnukset eivät tällä hetkellä toimi, asia hoidetaan kuntoon mahdollisimman pian.