Alakare ja Vilkki Salibandyliigan kauden parhaiksi erotuomareiksi

Julkaistu: 19.08.2019 Julkaisija: Anu Mäkinen

Salibandykauden 2018-19 parhaat on palkittu viime lauantaina 17.8. Ideaparkissa järjestetyn Game On -tapahtuman yhteydessä.

Perinteisesti myös erotuomareista valitaan kauden parhaat, tämä tapahtuu liigajoukkueiden kapteenien äänestyksellä. Viime kauden päätteeksi kapteenit olivat äänestäneet miesten liigan parhaaksi erotuomaripariksi USBEK:n Mikko Alakareen (kuvassa keskellä) ja Vesa Vilkin (kuvassa toinen vasemmalta). Naisten liigan paras erotuomaripari oli Juhani Kirves – Henrik Snellman.

Mikko ja Vesa on valittu parhaaksi erotuomaripariksi myös kaudella 2014-2015. USBEK:laiset erotuomariparit ovat muutekin olleet tällä saralla ansioituneita, sillä viime kaudella miesten liigan parhaaksi pariksi valittiin Henri Heinola ja Manu Marttinen, sekä naisten liigan parhaiksi Tom Kirjonen ja Jyrki Sirkka. Aiemmin parhaaksi erotuomaripariksi on valittu myös vuonna 2010-2011 silloiset jäsenemme Tuija Heiskanen ja Heli Saario.

Kuva: Esa Takalo / Salibandyliitto

Lue lisää kauden parhaiden palkitsemisesta: https://salibandy.fi/uutiset/huippu-urheilu-uutiset/salibandykauden-2018-19-parhaat-palkittu-tassa-valinnat/